Eten en Drinken

Beste taco’s in Austin

Austin, Texas staat bekend om zijn bruisende culinaire scene en vooral om zijn heerlijke taco’s. Als liefhebber van de Mexicaanse keuken en een frequente bezoeker van Austin, heb ik de afgelopen jaren talloze taco’s geproefd in de stad. In dit artikel deel ik mijn persoonlijke favorieten en de beste taco’s die je moet proberen tijdens je bezoek aan Austin.

Torchy’s Tacos

Torchy’s Tacos is een begrip in Austin en staat bekend om zijn creatieve en smaakvolle taco’s. Een van mijn favorieten is de Trailer Park taco, gevuld met gefrituurde kip, groene chilisaus, sla, kaas en poblano saus. De combinatie van knapperige kip en romige saus is gewoonweg hemels. Daarnaast is de Diablo saus van Torchy’s een absolute must-try voor de liefhebbers van pittig eten.

Veracruz All Natural

Veracruz All Natural is een food truck die bekend staat om zijn authentieke en verse Mexicaanse gerechten. Hun migas taco is een van de beste die ik ooit heb geproefd. Gevuld met roerei, gebakken tortillastrips, avocado, kaas en salsa, is deze taco een perfecte combinatie van smaken en texturen. Vergeet niet om een van hun huisgemaakte aguas frescas te bestellen om je maaltijd compleet te maken.

La Condesa

La Condesa is een chique Mexicaans restaurant in het hart van Austin en staat bekend om zijn verfijnde gerechten en creatieve cocktails. Hoewel het misschien niet de typische plek is om taco’s te eten, is hun taco de pescado een absolute aanrader. Gemaakt met verse vis, koolsla, avocado en chipotle mayonaise, is deze taco een smaakexplosie in je mond.

Taco Deli

Taco Deli is een lokale favoriet in Austin en staat bekend om zijn verse en huisgemaakte ingrediënten. Een van mijn favoriete taco’s van Taco Deli is de El Conquistador, gevuld met gegrilde rundvlees, avocado, kaas, en salsa verde. De combinatie van mals vlees en romige avocado is gewoonweg goddelijk. Vergeet niet om een van hun huisgemaakte salsas te proberen voor een extra kick.

El Chilito

El Chilito is een informele en gezellige plek in Austin waar je kunt genieten van heerlijke taco’s en margarita’s. Een van mijn favorieten is de taco al pastor, gemaakt met gegrild varkensvlees, ananas, ui en koriander. De zoete en hartige smaken van dit gerecht zijn gewoon perfect in balans. Vergeet niet om een van hun huisgemaakte limonades te bestellen voor een verfrissende dorstlesser.

Als je op zoek bent naar de beste taco’s in Austin, dan zijn deze restaurants en food trucks zeker een bezoek waard. Probeer verschillende taco’s en ontdek je eigen favorieten in deze bruisende stad vol smaakvolle gerechten. Geniet van elke hap en laat je verrassen door de diversiteit en creativiteit van de taco’s in Austin!

USA