Eten en Drinken

Beste donuts in Portland

Ah, Portland, de stad van de rozen, het bier en natuurlijk de donuts! Als liefhebber van deze heerlijke lekkernijen kan ik je vertellen dat Portland een waar paradijs is voor donutliefhebbers. Met zoveel geweldige opties kan het lastig zijn om te kiezen waar je je donut-fix wilt halen. Daarom deel ik graag mijn persoonlijke ervaringen en favoriete plekken voor de beste donuts in Portland.

Voodoo Doughnut

Als je het hebt over donuts in Portland, dan kan Voodoo Doughnut niet ontbreken. Deze iconische donutwinkel is wereldberoemd en trekt dagelijks lange rijen van zowel locals als toeristen. En dat is niet voor niets! Voodoo Doughnut staat bekend om hun creatieve en gedurfde donutcreaties, zoals de Bacon Maple Bar en de Voodoo Doll donut. Mijn persoonlijke favoriet is de Portland Cream, een heerlijke donut gevuld met vanille custard en bedekt met chocolade glazuur. De sfeer bij Voodoo Doughnut is ook uniek, met kleurrijke muren en een eigenzinnige uitstraling die perfect past bij de stad Portland.

Blue Star Donuts

Als je op zoek bent naar donuts van hoge kwaliteit en met een verfijnde smaak, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Blue Star Donuts. Deze donutwinkel staat bekend om hun gebruik van hoogwaardige ingrediënten en unieke smaakcombinaties. Mijn favoriete donut bij Blue Star is de Blueberry Bourbon Basil, een donut met verse blauwe bessen, bourbon glazuur en verse basilicum. De donuts bij Blue Star zijn misschien wat duurder dan bij andere winkels, maar de kwaliteit en smaak maken het zeker de moeite waard.

Pip’s Original Doughnuts

Als je op zoek bent naar kleine, ambachtelijke donuts van topkwaliteit, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Pip’s Original Doughnuts. Deze schattige donutwinkel is gespecialiseerd in mini-donuts die vers worden gebakken en met de hand worden gegarneerd. Mijn favoriete donut bij Pip’s is de Dirty Wu, een donut met kaneelsuiker en Nutella. De sfeer bij Pip’s is gezellig en huiselijk, met vriendelijk personeel dat altijd klaar staat om je te helpen kiezen uit de vele heerlijke opties.

Donut Byte Labs

Als je op zoek bent naar een unieke donutervaring, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Donut Byte Labs. Deze innovatieve donutwinkel combineert traditionele donuts met moderne technologie, waardoor je zelf je donut toppings kunt kiezen en zelfs je eigen donut kunt ontwerpen. Mijn favoriete donut bij Donut Byte Labs is de Matcha Madness, een donut met matcha glazuur en geroosterde pistachenoten. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Donut Byte Labs en het is een geweldige plek om je creativiteit de vrije loop te laten.

Conclusion

Portland is echt een paradijs voor donutliefhebbers, met zoveel geweldige opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar creatieve en gedurfde donutcreaties, verfijnde smaken of een unieke donutervaring, Portland heeft het allemaal. Dus waar wacht je nog op? Ga op ontdekkingstocht en geniet van de beste donuts die Portland te bieden heeft!

USA