Steden en Stedentrips

Historische tours in Philadelphia

Als liefhebber van geschiedenis en reizen, kan ik met zekerheid zeggen dat Philadelphia een van de meest fascinerende steden is om historische tours te maken. Deze stad, die een belangrijke rol speelde in de Amerikaanse Revolutie en de totstandkoming van de Verenigde Staten, zit boordevol historische bezienswaardigheden en verhalen die je terug in de tijd brengen.

Independence Hall

Een van de meest iconische plekken in Philadelphia is zonder twijfel Independence Hall. Hier werd de Declaration of Independence en de US Constitution ondertekend, waardoor Philadelphia de geboorteplaats van de Verenigde Staten werd. Tijdens een tour door Independence Hall krijg je een kijkje in de kamers waar deze historische documenten werden opgesteld en ondertekend. Het is een indrukwekkende ervaring om op dezelfde plek te staan waar de grondslagen van de Verenigde Staten werden gelegd.

Liberty Bell

Naast Independence Hall ligt de beroemde Liberty Bell, een symbool van vrijheid en onafhankelijkheid. De Liberty Bell heeft een lange geschiedenis en heeft een belangrijke rol gespeeld in de Amerikaanse Revolutie. Tijdens een tour door de Liberty Bell Center kom je meer te weten over de betekenis van deze iconische bel en de rol die het heeft gespeeld in de geschiedenis van de Verenigde Staten.

Benjamin Franklin’s Grave

Een andere interessante historische plek in Philadelphia is het graf van Benjamin Franklin, een van de Founding Fathers van de Verenigde Staten. Het graf van Benjamin Franklin bevindt zich op het terrein van Christ Church Burial Ground, waar ook andere belangrijke figuren uit de Amerikaanse geschiedenis begraven liggen. Een rondleiding door dit historische kerkhof geeft je een inkijkje in het leven van de mensen die een cruciale rol hebben gespeeld in de totstandkoming van de Verenigde Staten.

Eastern State Penitentiary

Naast de bekende historische bezienswaardigheden, heeft Philadelphia ook een minder bekende maar zeer interessante plek om te bezoeken: Eastern State Penitentiary. Deze voormalige gevangenis, die in 1829 werd geopend, was een van de eerste gevangenissen in de Verenigde Staten die het “Pennsylvania System” van rehabilitatie gebruikte. Tijdens een tour door Eastern State Penitentiary krijg je een kijkje in het leven van de gevangenen en de geschiedenis van het Amerikaanse strafrechtsysteem.

Conclusion

Philadelphia is een stad die doordrenkt is van geschiedenis en historische tours bieden een unieke kans om deze rijke geschiedenis te ontdekken en te ervaren. Of je nu geïnteresseerd bent in de Amerikaanse Revolutie, de Founding Fathers of de ontwikkeling van het strafrechtsysteem, Philadelphia heeft voor ieder wat wils. Ik kan het dan ook van harte aanbevelen om een historische tour in Philadelphia te maken en je onder te dompelen in de fascinerende geschiedenis van deze stad.

USA